Permanente Make-up

Permanente Make-up.

U wilt er steeds goed uitzien op ieder uur van de dag.
  • Door het dragen van een bril kunt u zichzelf moeilijk maquilleren.
  • U hebt een hekel aan de make-up die uitloopt na het sporten of tijden het zweten.
  • U hebt een litteken in de wenkbrauw of lip waardoor een perfecte vorm is uitgesloten.
  • U hebt weinig haartjes of wenst meer volume in u wenkbrauwen.
  • Uw wenkbrauwen zijn te kort of te fijn.

Met een prachtige natuurlijke haartjestechniek (hairstroke) of powderbrows kan ik u wens laten uitkomen.

Hairstroke

Deze haartjestechniek is niet geschikt voor alle huidtypes. De huid moet in goede conditie zijn. Er moeten nog haartjes aanwezig zijn. Deze techniek lukt niet bij een rokershuid of een huid met grove poriën. Deze techniek bootst realistische haren na, dit geeft je dan ook de natuurlijke uitstraling die je zoekt. Deze look is ideaal voor dames die kleine gaatjes in de wenkbrauwlijn willen opvullen.

Powderbrows

Deze techniek is iets meer uitgesproken. Hierdoor hoef je de wenkbrauwen ook niet meer extra aan te zetten wanneer je make-up draagt. Gepoederde wenkbrauwen hebben een zachte make-up look en zijn ideaal voor dames met een vette of iets oudere huid. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Eyeliner

U wilt u ogen groter maken? U heb last van tranende ogen of uw oogmake-up loopt uit? U wilt uw ogen iets meer accentueren en laten spreken? Er wordt een subtiele eyeliner tussen de wimperhaartjes gepigmenteerdmet een zeer fijn naaldje. Dit bootst het uiterlijke na van een donkere wimperlijn, waardoor je meteen een sprekende oogopslag krijgt en optisch vollere wimpers. Laat u ogen meer spreken met een knappe eyeliner!

Full Lips

U wenst meer volume in uw lippen? Bij deze techniek worden u lippen volledig ingekleurd. Deze techniek is ideaal voor klanten met een kleinere mond, lippen met weinig aftekening en bij aanwezigheid van veel huidplooitjes boven de bovenlip.